V.V. Zuid Eschmarke

• Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Wederom verdiend punt uit de strijd gesleept

E-mail Print PDF
Op bezoek op Sportpark Bultserve begon Sportlust Glanerburg iets sterker aan de wedstrijd, maar was de eerste grote kans voor Zuid-Eschmarke. Marco Smulders werd door een dieptepass van achteruit alleen op de doelman afgestuurd. Tot grote opluchting van zijn vele bekenden langs de lijn (mede-Glanerbruggers) ging zijn boogballetje net buiten de doelpalen over de achterlijn.
Na 20 minuten een grote tegenvaller: Mitchel van den Elst viel uit met een blessure. Nicolas Morales, aangesloten nadat hij al met het tweede elftal had gespeeld, viel voor hem in kon in het hart van de defensie flink aan de bak.
Met niet zo heel veel minuten meer te spelen tot aan de rust viel de 1-0, door een kopbal uit een vrije trap vanaf de zijkant.

Na rust kwam Zuid-Eschmarke steeds beter in de wedstrijd en maakte het de nummer van de ranglijst steeds moeilijker.
De voorwaartsen van Sportlust werden niet echt gevaarlijk meer, doordat de verdediging en de middenvelders hun verdedigende taken prima uitvoerden. Met name Remco Meijer liet zijn mannetje er net meer langs.
Het laatste kwartier werd er 1 op 1 gespeeld, wat in de 85e minuut de verdiende gelijkmaker opleverde.
William te Winkel kopte wist een voorzet goed binnen te werken.
Zuid-Eschmarke had zelfs nog enkele kansen op de winnende treffer, o.a. via Martin Doornbos, maar helaas stond hier de keeper van de thuisploeg in de weg.

Dit gelijkspel tegen de nummer 3 was een echte teamprestatie, die richting geeft voor de komende wedstrijden.
Zaterdag 25 maart ontvangen we Daarle SP, aanvang 14:30 uur, Sportpark Het Diekman.
LAST_UPDATED2

Plaats reactie