V.V. Zuid Eschmarke

  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Lid worden?

Voetbal is één van de bekendste sporten ter wereld. Overal kun je het doen: op straat, het schoolplein, het strand, het zwembad. Maar het allerleukste is voetballen bij een echte club. En zo'n vereniging is V.V. ZUID-ESCHMARKE!

Is voetballen alleen maar leuk? Nee, want naast plezier geeft voetbal je ook ontspanning. Ontspanning door aan sport te doen is een uitstekende manier om je vrije tijd te besteden. Dat is best belangrijk, want op school ben je de hele dag al druk genoeg met sommen, taaltaken, proefwerken en veel meer.

ZUID-ESCHMARKE
De naam "Zuid-Eschmarke" komt van de buurt ("naoberschap") waar heel vroeger de eerste velden van deze club lagen. Zuid-Eschmarke is een openbare club, wat betekent dat iedereen lid kan worden. Als je maar van voetballen houdt, natuurlijk! Bij voetbal worden kinderen met ongeveer gelijke leeftijd in dezelfde groep ingedeeld. Daardoor komen kinderen die bij elkaar in de klas zitten ook vaak bij elkaar in het team.

UITGANGSPUNT
Bij Zuid-Eschmarke gaan we er van uit dat je allerlei technische en tactische dingen van het voetballen het beste kan leren door.... gewoon te voetballen! In de wedstrijden 11 tegen 11 en 7 tegen 7, op de training in oefenvormen en partijen 4 tegen 4 leer je voetballen. Hierbij moet het PLEZIER altijd voorop staan! We proberen elke speler op een voor hem/haar zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Daar waar het kan, schuift een speler door naar een hoger team.

EN WAT DOEN WE NOG MEER?
Natuurlijk doen we bij Zuid-Eschmarke nog meer dan alleen trainen en wedstrijden spelen. Het hele jaar door organiseert de Jeugdafdeling allerlei activiteiten. In de schoolvakantie is er vaak een activiteit zoals voetbalcircuits, spelletjesdagen, uitstapjes naar bijv. het stadion van een profclub, keepers-dagen, 4-tegen-4-toernooien en nog veel meer........
Sinterklaas brengt elk jaar een bezoek aan ons clubgebouw. In de winterstop is er een activiteit zoals een grote kinderbingo, waar je gave prijzen kunt winnen. Als het buiten sneeuwt en vriest, spelen we in de zaal.. Aan het eind van elk seizoen maakt elk team een uitstapje of meerdaags reisje en speelt toernooien bij andere verenigingen, soms ook in het buitenland. Ook nemen we deel aan activiteiten van de K.N.V.B., bijv. de K.N.V.B. NIKE Voetbaldagen. Deze worden in de zomervakantie gehouden en er mogen 4 spelers op kosten van Zuid-Eschmarke deelnemen!
En niet te vergeten: elk jaar houden we onze eigen "Internationale Jeugdtoernooien", waaraan al veel Nederlandse en Duitse, maar ook Belgische en Engelse clubs hebben meegedaan!

TRAINERS EN LEIDERS
Bij Zuid-Eschmarke worden de trainingen verzorgd door gediplomeerde en ervaren trainers, ook de meeste jeugdleiders hebben een cursus gevolgd. Deze leiders geven je bericht, zorgen voor vervoer en de kleding. Vaak gaan ouders mee naar de wedstrijden, om te rijden en om aan te moedigen. Of één van je ouders wordt zelf leider of trainer. Via onze club kunnen ze hier een cursus voor volgen.

KLEDING
Ons voetbaltenue bestaat uit:
Shirt: rood, met witte verticale baan.
Broek: wit.
Kousen: rood-wit, horizontaal gestreept.
Bij elke wedstrijd wordt een compleet tenue ter beschikking gesteld. Dit wordt na de wedstrijd weer ingenomen en bij Zuid-Eschmarke gewassen. Schoenen, scheenbeschermers en trainingskleding moet je wel zelf kopen.

CONTRIBUTIE

mini's (tot 6 jaar): €   5,00 per maand
pupillen (6-11 jaar): € 12,50 per maand
junioren (12-17 jaar): € 17,50 per maand
senioren (18 jaar en ouder): € 22,50 per maand
Niet-spelend: €   7,50 per maand
Donateur: € 11,50 per jaar

Jeugdleden mogen altijd eerst een periode GRATIS meetrainen.
Na deze periode geeft onze ledenadministratie je ouder(s) bericht, wanneer de contributie in zal gaan.
De eerste 3 maanden worden in 1 keer geïnd, daarna loopt de inning per maand.

KIJKEN? ZELF MEEDOEN?
Als je benieuwd bent naar de trainingen en de wedstrijden, kom dan eens kijken! Voor je ouders staat een kopje koffie of thee klaar! Wil je een keertje vrijblijvend komen meetrainen? Kijk dan bij de elftallen in welk elftal je graag mee wilt trainen.

AANMELDEN
Wil je je aanmelden bij Zuid-Eschmarke, vraag dan een aanmeldingsformulier bij iemand die achter de bar staat en lever deze ingevuld in.

 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen


Sportlink