V.V. Zuid Eschmarke

• Verklein letter grootte

JO.15 KAMPIOEN!

E-mail Print PDF

Vanochtend stond er een heuse kampioenswedstrijd op het programma, op de laatste speeldag van de competitie.

Ons JO.15-1 (vroeger heette dat C1) speelde thuis tegen Quick '20, dat 4e stond. De grote concurrent KOSC was ook afgereisd naar Enschede om met eigen ogen te zien hoe deze wedstrijd zou aflopen. Zuid-Eschmarke moest winnen, bij een gelijk spel had KOSC een beter doelgemiddelde.

Onder grote publieke belangstelling kwam Zuid-Eschmarke heel goed uit de startblokken: na 1 minuut spelen werd het al 1-0!
Quick '20 gaf zich niet zo maar gewonnen en bood goed weerstand. Pas ver in de tweede helft lukte het om 2-0 te maken, waarmee de wedstrijd wel beslist was.

Na afloop barstte er een feestje los. De spelers, begeleiding en jeugdcommissie werden in de middencirkel gehuldigd door de voorzitter en ontvingen ter herinnering een medaille.

Sportlink