V.V. Zuid Eschmarke

  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Nieuwsbrief 21 juli | Van harte!

E-mail Print PDF

Van harte gefeliciteerd! Zuid Eschmarke is vandaag 77 jaar! Op naar de 80!

 

Sportlink.TV
Op ons scherm in de kantine is vanaf nu Sportlink.TV te zien: een kanaal speciaal voor Zuid Eschmarke! Dit en meer functies horen bij de uitbreiding van de Sportlink-app van de KNVB.
Uitslagen, standen, informatie over teams, maar ook foto’s, filmpjes en meer komen op het beeld voorbij. Natuurlijk is er ook plek voor onze trouwe sponsoren.

 

Sponsoring
Over sponsoren gesproken; we presenteren voor aanvang van de competitie onze nieuwe shirt-/hoofdsponsor!
Overige sponsormogelijkheden blijven o.a. reclameborden langs de lijn, het scherm in de kantine, balsponsoren, “rugsponsor”, Club 75 en sinds dit seizoen in de Sportlink-app!
Bij interesse (of suggesties), neem contact op via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
We nemen dan graag contact met een potentiële sponsor op.

 

80 jaar Zuid Eschmarke
Tijdens onze laatste ALV bleek uit het verslag van de onderzoekscommissie dat het wat meer tijd zal kosten dan voorheen gedacht, voordat er op Het Diekman concrete veranderingen te verwachten zijn. Er zitten inmiddels 4 amateurverenigingen, Sportaal, een projectleider vanuit de Gemeente, en FC Twente met hun jeugdtak aan tafel.
Vandaag, op onze 77e verjaardag, kijken we dan ook verder vooruit. In 2020 bestaan we 80 jaar en dat willen we groots vieren. Denk nog maar eens aan ons mooie 75-jarig jubileum!
De komende periode willen we mensen gaan benaderen om op tijd met de voorbereidingen te beginnen.

Voorlopige indelingen Categorie B bekend
Zie de afbeeldingen voor de voorlopige indelingen. Zodra ze definitief worden vastgesteld, volgt nader bericht.

 

Zomerstop
Het lijkt een rustige zomerperiode, maar ondertussen is onze eerste selectie al weer een week in training ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van René Kroeze en Ronald Corte wordt er nu 3 weken getraind en is er een korte pauze, om in augustus weer verder te gaan.
Zoals eerder aangegeven wordt de bekercompetitie komend seizoen gespeeld in de weekenden van 2 en 3, 9 en 10 en 16 en 17 september.
In het weekend van 23 en 24 september start de competitie 2017-2018.
Daarnaast is onze kantine op de donderdagavonden geopend, om een kaartje te leggen of gewoon even gezellig bij te praten.

Voor wie nog op vakantie gaat: goede reis en een fijne vakantie, en hopelijk zien we iedereen weer fit en gezond weer terug bij Zuid Eschmarke!


foto van V.V. Zuid-Eschmarke.foto van V.V. Zuid-Eschmarke.foto van V.V. Zuid-Eschmarke.foto van V.V. Zuid-Eschmarke.foto van V.V. Zuid-Eschmarke.


LAST_UPDATED2  

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen


Sportlink